Pilnībā jaunā Opel MOKKA
03.12.2020

Jaunās paaudzes kompaktais krosovers MOKKA parāda virzienu un koncepciju kādā tuvākajā un vidējā nākotnē attīstīsies Opel zīmols. Būtiskas vizuālās iezīmes – jauna Opel automašīnu vizuālā “seja” ar Opel Vizor priekšējo lukturu bloku un IntelliLux LED® matricu gaismām un futūristisks pilnībā digitāls vadītāja mērinstrumentu panelis Pure Panel, kas saglabājis ierasto Opel stūri un tās novietojumu, bet ieguvis luksusa klases gadžeta tēlu un daudz jaunu funkcionālo iespēju. Jaunā MOKKA jau uzreiz būs pieejama ar trīs dzinēju izvēli – benzīna turbodzinēju, modernāko un ekonomisko dīzeļdzinēju un pilnībā elektriskā MOKKA-e.

Opel MOKKA visu modeļu iepriekšpārdošana jau ir sākusies “Amserv Krasta” Opel autocentrā! Jaunie auto pārstāvniecību salonos Eiropā ieripos 2021. gada pavasarī vai vasaras sākumā.

Opel MOKKA ar iekšdedzes dzinējiem

Jaunais krosovers būs pieejams ar 100 vai 130 Zs benzīna dzinējiem. 100 Zs dzinējs komplektēsies ar 6 pārnesumu manuālo transmisiju, bet jaudīgākais 130 Zs turbodzinējs – ar 6 pārnesumu manuālo vai 8 pārnesumu īsto automātisko transmisiju. 110 Zs dīzeļdzinējs būs pieejams ar 6 pārnesumu manuālo transmisiju. Ar visiem dzinējiem būs pieejamas četras aprīkojuma pakotnes – Comfort, Innovation Plus, GS Line Plus un Executive. Būtiski, ka jau bāzes aprīkojumā (Comfort) auto būs aprīkots ar Full LED priekšējiem lukturiem, LED aizmugurējām gaismām, 16" vieglmetāla diskiem, elektrisko stāvbremzi, kruīza kontroli, 7" izklaides sistēmas krāsainu skārienekrānu, ieskaitot Bluetooth un USB savienojamību, manuāli regulējamu gaisa kondicionēšanas sistēmu un tādām vadītāja elektroniskajām atbalsta sistēmām kā automātiska avārijas bremzēšana, sadursmes brīdinājums, braukšanas joslu maiņas brīdinājuma un palīdzības sistēma.

100 Zs benzīna dzinēja vidējais degvielas patēriņš sastāda 5,5 – 5,7 l/100 km, bet CO2 izmeši 124 – 128 g/km. 130 Zs benzīna dzinēja vidējais degvielas patēriņš atkarībā no komplektācijas un transmisijas sastāda 5,5 – 6,0 l/100 km, bet CO2 izmeši 123 – 135 g/km, bet dīzeļdzinēja vidējais degvielas patēriņš sastāda 4,3 – 4,5 l/100 km, CO2 izmeši 114 – 117 g/km. Visi rādītāji pie kombinētā cikla un WLTP protokola.

Opel MOKKA-e

Pilnībā elektrisks kompaktais SUV! 100 kW / 136 Zs / 260 Nm elektromotors tandem ar 50kWh gaitas akumulatora bateriju nodrošina 318 – 324 km maksimālo nobraukumu ar vienu uzlādi pēc WLTP. Elektroenerģijas patēriņš (pie “zero” izmešiem) 17,4 – 17,8 kWh uz 100 km. Jau bāzes komplektācijā elektromobiļa aprīkojumā ir iekļauta automātiskā klimata kontrole. 

Bagātīgākajā Executive aprīkojuma līmenī MOKKA-e var lepoties ar Matrix LED adaptīvajiem priekšējie lukturiem, ādas salona apdari, melni glancētu virsbūves jumtu, 12” digitālo vadītāja displeju un izklaides sistēmas Navi 10" krāsainu skārienekrānu, dimantmelniem īpaša dizaina vieglmetāla diskiem, adaptīvo kruīza kontroli ACC, priekšējo sēdekļu regulēšanu 6 virzienos un tumšu salona griestu apdari, kā arī bezatslēgas piekļuvi un iedarbināšanu un atpakaļskata kameru, kas papildu iekļauj stāvvietas sensorus automašīnas priekšā un aizmugurē.

Aplūko un lejupielādē jaunās Opel MOKKA un MOKKA-e cenu un aprīkojuma lapu PDF formātā šeit!