JAUNAIS OPEL GRANDLAND GSe
27.04.2023

Pašlaik Opel piedāvājumā ir 15 elektrificēti modeļi, tostarp jaunā Astra Electric, jaunā Astra Sports Tourer Electric un Opel Rocks elektriskais Kargo. Viss Opel modeļu klāsts tiks pilnībā elektrificēts līdz 2024. gadam, bet no 2028. gada Eiropā pārdotie automobiļi būs tikai elektriski.

GSe ir Opel jaunais, pilnībā elektriskais, augstas veiktspējas apakšzīmols ar bagātīgu GSe mantojumu (Commodore, Monza) un augstākās klases modeļiem. GSe tagad nozīmē Grand Sport Electric.

GSe ir radīts veiktspējas elektrizēšanai, lai nodrošinātu visenerģiskāko un dinamiskāko Opel zīmola izpausmi. Ar jauno Grandland GSe Jūs varat izjust īstu aizrautību pie auto stūres ar precīzāku, sportiskāku vadāmību.

Opel Grandland GSe apvieno jaudīgu turbodzinēju ar diviem elektromotoriem, kas nodrošina kopējo pilnpiedziņas jaudu 300 ZS un iespaidīgo 520 Nm griezes momentu. Hibrīdsistēmas gaitas akumulatora baterijas maksimālā ietilpība ir 14,2 kWh. Grandland GSe maksimālais ātrums sasniedz 235 km/h, bet paātrinājums no 0 līdz 100 km/h vien 6,1 sekundes. Elektriskā autonomija (WLTP) sasniedz 63 km un līdz pilnai uzlādei nepieciešamas tikai 2 h.

Prasību kļūt sportiskākam un ērtākam nevar īstenot ar parasto piekari. Lai sasniegtu šo mērķi, tiek izmantoti KONI Frequency Selective Damping amortizatori. Tie nodrošina sportisku piekares regulēšanu, pateicoties cietākām atsperēm, amortizatoru regulēšanas iespējai un pielāgotai stūres regulēšanai, lai optimizētu braukšanas stabilitāti, dinamiku un kontroli pār automobili uz ceļa kopumā. Ar “cietāku” piekari saistīto iespējamo komforta zudumu uz nelīdzeniem ceļiem tagad kompensē papildu vārsts amortizatoros, kas samazina amortizācijas spēkus uz nelīdzeniem ceļiem, nodrošinot ierasto komfortu arī sarežģītos ceļa apstākļos.

Apkoposim, ko piedāvā mūsu fantastiskais GSe:

  • Precīza vadāmība;
  • Labāka saķere;
  • Stabilitāte braucot līkumos;
  • Pastāvīgs komforts.

Piešķirot “grand” nozīmi grand sport electric (GSe) nosaukumā Opel Grandland GSe ir līderis starp SUV automobiļiem ar tā sportiskajām spējām, veiklību, grezno dizainu un zemajām emisijām. Tas turpina GSe modeļu tradīcijas un veiksmīgi manifestē Opel raksturu – tīra vācu enerģija kustībā. Paceliet savu braukšanas pieredzi jaunā līmenī!

  • Pilnpiedziņa;
  • 300 Zs hibrīdsistēmas kopējā jauda;
  • Degvielas patēriņš hibrīda režīmā (WLTP) – no 1,3 l/100 km;
  • Elektroenerģijas patēriņš jauktā ciklā (WLTP) – 15,6-15,1 kWh/100 km;
  • CO2 izmeši hibrīda režīmā (WLTP) – 31-29 g/km.

OPEL GRANDLAND GSe

Rīga, Krasta iela 66, tālrunis +371 6707 8000