AMSERV KRASTA OPEL VIKTORĪNA 33. NEDĒĻĀ
14.08.2020

UZMANĪBU! Mūsu 10. augusta Opel viktorīna ir noslēgusies! Paldies visiem dalībniekiem! 

Pareizā atbilde un veiksmīgā loze šoreiz ir sakrituši mūsu viktorīnas dalībniekam MARTINS ELSONS. Apsveicam! Pareizā atbilde – d) Opel Grandland X. Ar mūsu jaunāko SUV piedāvājumu aicinām iepazīties OPELAKCIJA.LV – https://bit.ly/opelaugusts

Lūgums uzvarētāju par balvas saņemšanu sazināties ar Sabīni Iekļavu pa tālruni 67078046. Balvā – stilīgi košās saulesbrilles no "Amserv Krasta" Opel autosalona! Balvu var izņemt tikai darba dienās, darba laikā, iepriekš piesakoties līdz 2020. gada 14. septembrim ieskaitot



Viktorīna norisinās tikai "Amserv Krasta" Opel autocentra vietnes OPELAKCIJA.LV Facebook profilā.

Augusta Opel noliktavas auto akcija turpinās. Attēlos redzams kāds no izveicīgajiem Opel modeļiem. Kurš no tiem lepojas ar attēlos redzamajiem stilīgajiem interjera un eksterjera elementiem?

a)    Jaunā Opel Astra
b)    Jaunā Opel Corsa
c)    Opel Crossland X
d)    Opel Grandland X
e)    Opel Insignia

Kas Tev jāizdara, lai varētu ņemt dalību viktorīnā? Ieraksti mūsu viktorīnas “Facebook” paziņojuma komentāru laukā savu atbildi!

Kā mēs izvēlamies uzvarētāju? Atlasām pareizo atbilžu sniedzējus un izlozējam vienu balvas ieguvēju starp kvalificējušajiem.

Piektdien, 14. augustā, uzzināsim veiksminieku(-ci). Balvā – stilīgās Opel kolekcijas saulesbrilles no “Amserv Krasta” Opel autocentra. Redzi OPEL – domā Amserv! Ziņa par uzvarētāju tiks publicēta gan mūsu “Facebook” profilā, gan OPELAKCIJA.LV vietnē.

Atsauce par privātumu: Mums rūp Jūsu datu drošība, tādēļ pirms savas dalības konkursā, lūdzam Jūs iepazīties ar mūsu uzņēmuma sociālo tīklu aktivitāšu politiku – https://www.opelakcija.lv/lv/article/socialo-tiklu-politika

Un mūsu vispārīgoā Privātuma politiku – https://www.opelakcija.lv/lv/article/privatuma-politika

Ierakstot savu atbildi komentāru rindā Jūs pilnībā piekrītat mūsu Privātuma Politikai un Amserv Grupas vienotajai Politikai Sociālo tīklu resursu aktivitātēm! Viktorīnas norises laiks no 10.08.2020. no paziņojuma mūsu profilā līdz 14.08.2020. līdz uzvarētāja paziņošanas brīdim.

Viktorīnu organizē “Amserv Krasta” Opel autocentrs Rīgā, Krasta ielā 66.

Piezvani – 6707 8000, dodies uz Krasta 66, iepazīsties, izvēlies un brauc mājās ar jaunu Opel!